DKKs medlemmer tager hvert år på studietur for at hente inspiration hos internationale kolleger og potentielle samarbejdspartnere. Hvert andet år går turen til et sted i Europa, hvert andet år længere væk. I 2018 var målet Montreal i Canada. Montreal er provinsen Quebecs største by med ca. 1,7 mio. indbyggere i selve byen og mere end 4 mio. i ”stor-Montreal”. Det har gjort Montreal, der har fransk som primært sprog, til et naturligt centrum for en lang række kulturaktiviteter – fra musik og scenekunst til store sportsbegivenheder – fx OL i 1976.

DKK studietur fandt sted i dagene fra den 15.-22. juni med deltagelse af 20 medlemmer. Besøgsprogrammet omfattede bl.a. Cirque de Soleil, hvis store hovedkvarter ligger i den nordlige del af byen, det internationale multimedie-entertainment studie The Moment Factory, Nordamerikas anden største arena Bell Centre, koncert- og kulturkomplekset Place des Arts, museet for moderne kunst The Mac og den elektroniske musikfestival Piknic Electronik.

Øvrige nyheder
DKK på SmukFest
DKK på SmukFest

15 af DKKs medlemshuse og deres gæster fik et kig bag kulisserne ved årets SmukFest ved et arrangement på festivalens åbningsdag den 8. august. Frivillighedskoordinator Maja Engberg-Sønderskov fortalte engageret om, hvordan SmukFest konstant udvikler...

læs mere